Nokia ja Unisys solmivat yhteistyösopimuksen


Nokia ja Unisys ovat allekirjoittaneet sopimuksen yhteistyöstä operaattoripalveluiden tuottamisessa. Sopimus vahvistaa Nokian kykyä tukea operaattoreita matkapuhelinverkkojen operoinnissa.

Yhteistyösopimuksen mukaan Unisys tarjoaa jatkossa asiantuntijaresursseja toisen ja kolmannen sukupolven matkapuhelinverkkojen operoinnin kehittämiseen, hallintaan ja optimointiin.

Nokia toimittaa osana Connecting@Care palvelutarjontaansa GSM-, GPRS ja 3G-verkkojen operaattoreille suuren joukon erilaisia palveluita, kuten tekniset tukipalvelut, verkkojen operointipalvelut sekä tuki sisältöpalvelujen kehittämisessä. Yhdistämällä oman asiantuntemuksensa ja avainyhteistyökumppaneiden, kuten Unisysin, asiantuntemukseen, Nokia pystyy tarjoamaan oikeanlaisen tuen kaikille verkkoasiakkailleen.

Nokian tavoitteena on tuoda markkinoille täysin standardinmukainen avoimiin rajapintoihin perustuva kolmannen sukupolven 3G-verkkoratkaisu vuonna 2001.

Unisys on sähköisen liiketoiminnan ratkaisuja tarjoava yritys. Maailmanlaajuisesti yli 100 maassa toimivan Unisysin yli 35 000 työntekijää auttavat asiakkaitaan soveltamaan tietotekniikkaa uusien liiketoimintamahdollisuuksien löytämiseksi ja Internet-aikakauden haasteiden voittamiseksi. Unisysin työntekijät integroivat ja toimittavat ratkaisuja, palveluita, laitealustoja ja verkkoratkaisuja, joita tarvitaan liike-elämän ja julkisen sektorin käyttöön menestyksen varmistamiseksi sähköisen liiketoiminnan aikakaudella.

Lisätietoja antaa:

Nokia Networks
Viestintäjohtaja Arja Suominen
Puh. (09) 5113 8195
Sähköposti nokia.networks@nokia.com

www.nokia.com