ISMO NIKKOLA ZEELANDIN HELSINGIN MAINOSTOIMISTON JOHTAJAKSI JA JOHTORYHMÄN JÄSENEKSI 1.9.2012 ALKAEN


KTM Ismo Nikkola, 42, on nimitetty Zeeland Helsingin mainostoimiston johtajaksi ja Zeeland-konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.9.2012 alkaen.

Nikkola on aikaisemmin toiminut mm. Fazer Leipomoiden markkinointijohtajana Suomessa, SEK & GREY:llä ryhmänjohtajana ja monissa muissa tehtävissä sekä markkinoimassa että tuottamassa markkinoinnin asiantuntijapalveluita.

”Olen iloinen saadessani toivottaa Ismon tervetulleeksi Zeelandiin. Ismon kokemus molemmilta puolilta pöytää, asiakas- ja myyntiorientaatio sekä henkilöstökeskeinen työote sopivat tilanteeseemme ja kulttuuriimme erinomaisesti. Kokemus Suomen johtavien brändien kanssa työskentelystä antaa tarvittavan potkun Zeelandin mainostoimistoliiketoiminnan nostamiseksi suurimpien mediamainostajien harkintaan yhä useammin”, kertoo Zeeland Oyj:n toimitusjohtaja Tuomas Airisto.

”Zeeland yhtenä suurimmista ja monipuolisimmista markkinointiviestintäkonserneista on kiinnostava haastaja asiakkaille. Olen innoissani liittymässä Zeelandin tarinaan ja omalta osaltani auttamassa asiakkaitamme saamaan aitoja ratkaisuja markkinoinnin ja myynnin haasteisiinsa. Olen pöydän toisella puolella liian monesti nähnyt, kuinka toimistot helposti lisäävät markkinoijan ongelmia eivätkä ratkaise niitä. Zeelandissa on myös sopiva soppa hyvää jengiä, joiden kanssa tehdä ilolla töitä”, kertoo Ismo Nikkola.


ZEELAND OYJ
HALLITUS  


Lisätietoja:                                                                    
Tuomas Airisto, Toimitusjohtaja, puhelin (040) 566 1331


Yhtiön Certified Adviserina toimii Heiroth Capital Oy puh +358 (0)50 581 0980